Back to All Events

Kristoffer Lo og Trondheim Jazzorkester til KICK Scene!

  • Kick nattklubb og scene Dronningens gate 8 Kristiansand, Vest-Agder Norway (map)

"Fullkommen magi" - det var Gaffas dom etter konserten av Kristoffer Lo og Trondheim Jazzorkester på Øya i år. Nå setter Orkesteret ut på turné, og vi er stolte å kunne presentere konserten i Kristiansand som et samarbeid mellom Kristiansand Jazzvesen, Dirty Old Town/Karmakosmetix og Plus One Productions!

Kristoffer Lo ble i 2013 tildelt det årlige Jazzstipendiatet fra Midtnorsk Jazzsenter og Sparebank1 Midt-Norge, som innebar muligheten til å skrive et bestillingsverk til Moldejazz 2014. Resultatet ble "Savages", som Kristoffer Lo urfremførte med sine favorittmusikere som ble til Trondheim Jazzorkester. Blant annet bandkollega hans fra Highasakite er med, Ingrid Helene Håvik, samt Gard Nilssen (Susanne Sundfør), Petter Vågan (The Fjords), Erik Johannessen (Jaga Jazzist), Ola Kvernberg og flere. Orkesteret består dermed av et stjernelag med et bredt musikalsk uttrykk.

Musikken representerer bredden i Kristoffer Los musikalske virke, fra popgruppa Highasakite til solo-prosjektet med tubadroner. Det er musikk inspirert av forbilder og helter, men også av negative trender og endringer. Det er mørkt og høyt, stille og vakkert. «Savages» ble også sluppet på plate i mai 2015 på Propeller Recordings. 

Men det er live, i samspill med live visuals, at musikken til Kristoffer Lo er på sitt beste. Og med en forrykende sceneshow lover også denne konserten å bli intet mindre enn magisk!

CC: 200/250 (student/ordinær) + avg.
18 års aldersgrense

------

"Savages" på Spotify: http://bit.ly/1UcKGt5 
"Savages" på Apple Music: https://itun.es/de/9lUz7