Back to All Events

SAH - Bernt Moen, Torstein Lofthus,Fredrik Sahlander

  • Kristiansand Jazzvesen Markens gate 19a Kristiansand Norway (map)

SAH!
Svensk-norsk groovy forbrødring

Den svenske bassisten Fredrik Sahlander har for lengst gjort nordmann av seg. Han underviser på rytmisk linje på UiA samtidig som han arbeider med sitt doktorgradsstipendiat knyttet til improvisasjon.
I den forbindelse inviterte han med seg den hjemflyttede kristiansanderen Bernt Moen, kjent fra bl.a. Shining og egne solo- og bandprosjekter, og den amerikanske trommeslageren og vokalisten Kirk Covington til plateinnspilling. Det ble det både band og en fersk plate av; en herlig blanding av bluesy jazzfunk og moderne elektrisk jazz med feeling, guts og spenstige improvisasjoner. Torstein Lofthus stepper inn for Kirk Covington på trommer på turnéen som denne konserten er en del av. Med bakgrunn fra band som Shining, Elephant 9 og Mathias Eick Quintet passer han perfekt inn i SAH!s musikalske landskap. 
I samarbeid med Sørnorsk jazzsenter.  

Fredrik Sahlander – el.bass
Bernt André Moen – piano / keyboard
Torstein Lofthus – trommer

Earlier Event: January 11
Hoff/Nypan jamsession