Back to All Events

Mike Stern og Jan Gunnar Hoff Quartet x 2 Hos Naboen

  • Hos Naboen Markens gate 19a Kristiansand Norway (map)

Det er med stor glede at Kristiansand Jazzvesen kan invitere dere til to konserter med Mike Stern og Jan Gunnar Hoff Quartet 2. februar i Kristiansand! 
Dette kommer til å bli en legendarisk aften i kjelleren Hos Naboen. Gitaristen til Miles Davis, Michael Brecker, Bob Berg og Jaco Pastorius og mange flere kan du nå oppleve på veldig nært hold denne kvelden. 

Merk tidspunkt:
Konsert #1: klokka 19.00
Konsert #2: klokka 21:30

MIKE STERN & JAN GUNNAR HOFF QUARTET
Amerikansk gitarlegende med norsk stjernelag!
Supergitarist Mike Stern og pianist Jan Gunnar Hoff har gjort turneer sammen i Norge, Estland og Ukraina. Samarbeidet mellom de to startet i 2006 med Hoffs bestillingsverk MAGMA til Nordland Musikkfestuke, der Stern spilte en sentral rolle. 10 år etter markeres dette med ny turné i januar 2016 med en knallsterk besetning, der Audun Kleive (trommer) og Per Mathisen (bass) kompletterer bandet.
Mike Stern har vært kåret av Down Beat som en av de beste jazzgitaristene gjennom tidene og har fartstid fra bl.a Blood, Sweat & tears, Billy Cobham og ikke minst Miles Davis. Stern har vært nominert til US Grammy Awards 6 ganger og ble i 2012 tildelt en såkalt “Certified Legend Award” av Guitar Player. Stern turnerer hele året i hele verden i egne grupper med bl.a Dave Weckl,
Musikken som framføres er todelt. Første del blir et gjenhør med Hoffs kritikerroste MAGMA-verk. Avisa Nordland skrev om premieren i Bodø der hele 740 publikummere møtte opp: “Aldri har så mange jublet så mye på en jazzkonsert i Bodø. Drivende funky jazzfusion fikk følge av vakker, melodiøs balladejazz med både amerikanske og nordiske overtoner”. I andre del av konserten er det Stern sin tur til å levere klassikere og nye låter fra sin hånd, som garantert går hjem hos både Stern- fans og det øvrige publikum! 

Line up:
Mike Stern – gitar
Jan Gunnar Hoff – tangenter
Per Mathisen – bass
Audun Kleive – slagverk
Thor Ivar Lund – lyd

• Referanser video/lyd Stern & Hoff: https://www.youtube.com/results?search_query=Jan+Gunnar+Hoff+MIke+Stern

MAGMA-CD (Grappa 2008): https://open.spotify.com/album/10zk0OTQODPqiMj4dxRSBe

• Allaboutjazz om MAGMA:
” Stern delivers some of his best playing in years. Hoff's writing and playing possesses an almost pop-like clarity and concision, but with a far richer vernacular”.
Jan Gunnar Hoff & Mike Stern i Kiev, Ukraina 2007

Billetter vil snart bli lagt ut på Billettservice sine sider. 

Velkommen!