Back to All Events

The Real Thing

Soul-jazz-bandet The Real Thing kommer endelig på besøk hos Kristiansand Jazzvesen Hos Naboen!
Dette kommer til å bli en minneverdig konsert og et gledelig gjensyn med disse stilige herrene. 

Velkommen, vi gleder oss!

Billetter:
Ordinær pris: kr. 250,-
Medlemspris: kr. 150,-

Det er mulig å forhåndskjøpe billetter på Vipps! 
Vipps ID-nummer 20790
Merk betalingen med navn på arrangement, og type billett.

50% rabatt på medlemsbillett ved kjøp av medlemskap ut 2017! 

Medlemskap: 200,-/ 150,-(student)

----

The Real Thing er en norsk-svensk souljazzgruppe med base i Oslo. Etter saxofonisten Sigurd Køhns plutselige dødsfall i 2004, lå The Real Thing i dvale inntil 2010, da bandet gjorde et comeback. Medlemmer i bandet pr. 2016 er Paul Wagnberg på Hammond B3 orgel, Staffan William-Olsson på gitar, Hermund Nygård på trommer, og Dave Edge på saxofon.

Kvartetten har utgitt åtte album. Debuten kom i 1992 med albumet The Real Thing. Blant de mest populære utgivelsene er Live (med «Waffle Shuffle» og «Horsefeathers»), Pleasure Is An Attitude (med «Mmm...Aahh...») og Deluxe (med «Ingen där»).

The Real Things musikk består for det meste av originalt materiale. Musikken kombinerer innflytelser fra amerikansk Blue Note-jazz (representert av musikere som Jimmy Smith, George Benson, og Wes Montgomery) og elementer fra moderne populærmusikk. Resultatet er en blanding av genre som swing, blues, funk og rock.

Earlier Event: September 30
JazzBrunch med Espen Grundetjern Kvartett
Later Event: October 28
BarneJazzBrunch med Per Endre Jacobsen