Back to All Events

SØR-7

Sørnorsk jazzsenters 20-års jubileumsband på turné 12. – 22. april 2017

 

 

Sørnorsk jazzsenter har 20-års jubileum i 2018. I den anledning har jazzsenteret satt sammen et helt nytt prosjektband; SØR-7.
Idéen bak prosjektet er å skape et nytt og spennende musikalsk møte gjennom å koble sammen musikere fra forskjellige deler av regionen og på tvers av musiker-generasjoner. Bandet har musikere fra alle de tre fylkene, og aldersspennet er stort; fra 24 til 67 år.

Musikalsk leder og «kapellmester» er saxofonist, fløytist og komponist Guttorm Guttormsen, en skikkelig bauta i sørnorsk og norsk jazzliv. Med seg har han et knippe flotte musikere:
Hilde Norbakken-vokal, Øyvind Nypan-gitar, Erik Kimestad Pedersen-trompet, André Kassen-saxofoner, Julian Haugland Bjorå-bass og Tom Rudi Torjussen-trommer. Musikken som presenteres er originalkomposisjoner av musikerne i bandet tilrettelagt for denne spesielle besetningen. Det kommer til å bli stas! 

Earlier Event: April 4
Nina Simone Tribute + Jam session
Later Event: April 25
Mark Turner/Mikkel Ploug