Back to All Events

Megalodon Collective

  • Hos Naboen Markens gate 19A, 4611 Kristiansand Kristiansand Norway (map)

Fredag 10. mars kommer Nordens heiteste jazzkollektiv til Kristiansand!

Sjumannsorkesteret slo ned som en bombe i norsk jazz da de fikk Spellemannominasjon for debutplata Megalodon, og ikke overraskende trakk de det lengste strået da Årets Unge Jazzmusikere 2016 skulle kåres.

Som mye ung norsk jazz henter bandet inspirasjon fra mange stilarter, men med sin eminente blåserekke og doble trommeoppsett fremstår Megalodon Collective som et solid og energisk jazzband som bobler av spilleglede, humor og selvtillit.

Etter en innholdsrik høst med konserter i inn- og utland ser de frem til å presentere helt nytt materiale fra sin nye plate som gis ut på det anerkjente plateselskapet Jazzland, akkurat i tide for vårens turne.Turneen blir slik en lang slippfest for deres andre plate og et nytt kapittel i sagaen om den kraftfulle forhistoriske haien og det vitale bandet.

Med:
Martin Myhre Olsen (Lillestrøm) – saksofon
Karl ‘Kalle’ Nyberg (Lund, Sverige) – saksofon
Petter Kraft (Malmø, Sverige) – saksofon
Karl Haugland Bjorå (Evje) – gitar
Aaron Mandelmann(Simrishamn, Sverige) – bass
Andreas Skår Winther (Ålesund) – trommer
Henrik Lødøen(Brattvåg) – trommer

Earlier Event: March 8
Kristin Asbjørnsen i Kilden
Later Event: March 18
ESPEN GRUNDETJERN KVARTETT