Back to All Events

Bobo Stenson Trio - Kilden

  • Hos Naboen 19A Markens gate Kristiansand, Vest-Agder, 4611 Norway (map)

Grensesprengende, vilt, virtuost, lyrisk – og blendende vakkert.
Den svenske pianisten Bobo Stenson har vært en av bærebjelkene på den europeiske jazzscenen i 40 år. Samarbeidet med Jan Garbarek, en av hjørnesteinene i moderne jazzhistorie, og som mangeårig pianist for Charles Lloyd har han satt spor etter seg. De siste 20 årene har Stenson hatt sin egen trio der han har prøvd ut sine ideer både som komponist og formidler av andres komposisjoner. Bassist Anders Jormin har vært støttespiller i årevis, og i dagens trio er selveste Jon Fält bak trommene. I sum et variert, sammensatt og overbevisende lydbilde av det absolutt ypperste i skandinavisk samtidsjazz.

Bobo Stenson, piano
Anders Jormin, bass
Jon Fält, trommer

https://www.kilden.com/forestilling/bobo-stenson-trio/

Earlier Event: March 28
Jazzvesenets medlemsmøte!
Later Event: April 7
Into The Wild