Back to All Events

Into The Wild

Bandet Into The Wild kommer fra Gøteborg, men ledes av gitaristen Åsmund Solberg fra Froland. Gruppen henter inspirasjon fra naturen og fra sjangere som pop og folkemusikk.

2016 var et stort år for Into The Wild. Jazzkvartetten fra Gøteborg fikk sin første platekontrakt og strålende mottagelser fra svenske anmeldere. Musikkblandet Lira skriver: ”… Ibland känns det filmiskt. Ljudbilden är rik av experimentella, ambienta och lekfulla melodier och det känns som att det inte finns någon hejd på vad som kan skapas.”

Bandet Into The Wild kommer fra Gøteborg, men ledes av gitaristen Åsmund Solberg fra Froland. Staffan Bråsjö (piano) Tove Brandt (kontrabass), Anton Jonsson (trommer) og Åsmund Solberg møttes som studenter på jazzlinjen på Högskolan för scen och musik i Gøteborg. Bakgrunnen for bandnavnet Into The Wild, kommer av et ønske om å jobbe intuitivt, pushe sjangergrenser og for hele tiden å utforske nye uttrykk som jazzkvartett. Gruppen henter inspirasjon fra naturen og fra sjangere som pop og folkemusikk. Tanker og ideer fra skandinavisk jazz fra 1970/80-åra har også inspirert, men sett med dagens øyne blir musikken ganske annerledes.

Det er på tide å opppleve dette lovende bandet i Norge og Arendal. Møt dem fredag 28. juli på jazz- og bluesscenen på Clarion Hotell Tyholmen.

Følg bandet på Facebook!

Earlier Event: April 1
Bobo Stenson Trio - Kilden
Later Event: April 15
Påskejazzbrunch for familien