Back to All Events

Jan Gunnar Hoff trio

  • Onkel Aksel Musikkbistro Vestre Strandgate 29, Havnekvartallet Kristiansand, Vest-Agder, 4611 Norway (map)

Hvis du skulle skrevet en oppsummering av nord-norsk jazzhistorie – i den grad det overhodet er en meningsfull avgrensning i dette tilfellet – ville navnet Jan Gunnar Hoff dukket opp på veldig mange av sidene. Pianisten, komponisten, arrangøren og universitetsprofessoren Hoff har siden debuten i 1976 komponert flere hundre verk og turnert innland og utland, gjerne sammen med verdensstjerner som Mike Stern (som vi jo hadde hos oss i fjor) og Alex Acuña. Det var derfor langt fra uventet da han mottok Buddy-prisen i 2014 for sitt mangslungne og imponerende virke!

Denne gangen kommer Hoff til Kristiansand Jazzvesen med en rendyrket pianotrio. Anders Jormin møtte vi sist i trioen til Bobo Stenson (som hadde konsert i Kilden i kristiansand) og er en av de fremste bassistene i Skandinavia. Audun Kleive trenger vel knapt å presenteres. Enten det nå er i Jøkleba, Chasers eller med Molvær, leverer han alltid musikk i verdensklasse! 

Jan Gunnar Hoff – piano, Anders Jormin – bass, Audun Kleive – trommer

Billetter: 300,-/200,-(medlem) 

Nye medlemmer den dagen får halv pris på konsertbillett! 

Medlemsskap ut 2017: 200,-/150,- student

Forhåndsbestill billetter på Vipps! 

Vipps ID-nummer 20790

Merk betalingen med navn på arrangement, og type billett.

 

Earlier Event: September 2
JazzBrunch med Hodge Podge
Later Event: September 18
JazzJam - jazzvesenets husband!