Back to All Events

JazzBrunch med New Orleans Jazz Cab!

New Orleans Jazz Cab kommer igjen til Kjelleren Hos Naboen Lørdag 25.november (flyttet en uke frem fra tidligere program) og Jazzvesenets JazzBrunch! Bandet som stort sett er purister av den såkalte New Orleans-stilen, spiller New Orleans Revival i motsetning til musikken vi litt nedlatende betegner som "loud Dixieland". 

Musikken oppsto i New Orleans på begynnelsen av 1900-tallet. Som en følge av forbudstiden flyttet den seg raskt videre til Chicago og New York i fotsporene av dyktige entrepenører, også kalt mafia. Denne stilen ble dermed populær i hele USA helt fram til slutten av 1920-tallet. Deretter overtok mer avanserte former for jazz. Etter 2. verdenskrig ble det pustet liv i utøvere av den originale New Orleans-stilen, og musikken ble raskt populær i Europa og levde side om side med rocken.

JazzCab har skapt god stemning langs hele kysten av sør-Norge siden bandet ble etablert i 1989. Bandet har base i Kristiansand, men musikere fra Stavanger, Mandal og Drammen har gjesteopptredender.

Musikere:
Øyvind Frydenlund - Banjo og vokal
Torbjørn Liene - Trompet
Geir Knutsen - Tuba
Walter Scott Jensen - Piano
Frode Tornli - Trommer

150,-/100,- (medlem)
Alle med billett får et gratis suppemåltid i pausen! Vi gleder oss!