Back to All Events

PUST - en turné for Sørnorsk Jazzsenter

Vokalsekstetten PUST skal i perioden 14. til 25. september på turnè i regi av Sørnorsk Jazzsenter. Ensemblet holder konsert i Bø Jazzklubb, Arendal Jazzklubb, Skiensjazzdraget, Flekkefjord Jazzklubb og Mandal Jazzklubb og kommer til Kristiansand Jazzvesen fredag 22.september! Denne gang i samarbeid med Kilden Teater og Konserthus, hvor konserten vil finne sted kl 20:00.

Den prisbelønte sekstetten PUST er en unik vokalgruppe, en av Nordens fremste i sitt slag. De seks sangerne kombinerer musikalitet, strøken samsang, stemmelek, friske vokalarrangementer og god underholdning i alle sine opptredener. I september slipper de sitt femte album; «Huggu over vatn». Denne turnéen blir også en releaseturné for den nye platen der mange av låtene og arrangementene er skrevet av gruppas egne medlemmer.

Billetter kan forhåndsbestilles på Kilden.com. Det er rabbatter for medlemmer av Kristiansand Jazzvesen! ta med medlemskortet i døra eller vis transaksjon for betaling av medlemskap for 2017. Det er også mulig å betale medlemskap i døra. 

Besetning:
Camilla Susann Haug – sopran, Anne Hilde Grøv – sopran, Elisabeth Anvik – alt, Jostein Hasselgård – tenor, Håvard Gravdal – baryton, Mads Iversen – bass, Håvard Hiller – lyd.

Ensemblet henter inspirasjon fra blant annet jazz og folkemusikk og er uredde i sine tolkninger av egne og andres komposisjoner. PUST har tidligere gitt ut 4 kritikerroste album som har gitt både nominasjoner til Spellemannspris og CARA Awards (a cappella-genrens Grammy) og en rekke terningkast 5 og 6 i landspressen. Mange husker dem kanskje også som deltagere på Beat for Beat sitt julespesial på NRK1 for et par år tilbake. I 2012 gav de ut juleplaten Julero. Aftenposten hadde den med på listen over 10 juleplater du bør ha i samlingen din i en artikkel som stod på trykk i november 2015.

 

PUST skaper flotte konsertopplevelser med sin store musikalitet og sitt spennende og varierte repertoar. Det er all grunn til å se frem til at PUST besøker en jazzklubb nær deg på denne turnéen!

 

Turnerute:

Torsdag 14.09.: Bø Jazzklubb, Torsdag 21.09.: Arendal Jazzklubb. Fredag 22.09.: Kristiansand Jazzvesen / Kilden Teater og Konserthus. Lørdag 23.09.: Skiensjazzdraget. Søndag 24.09.: Flekkefjord Jazzklubb. Mandag 25.09. Mandal Jazzklubb. 

Earlier Event: September 18
JazzJam - jazzvesenets husband!
Later Event: September 30
JazzBrunch med Espen Grundetjern Kvartett