Back to All Events

Come Shine

  • Hos Naboen 19A Markens gate Kristiansand, Vest-Agder, 4611 Norway (map)

I 2018 er det 20 år siden vokalist Live Maria Roggen, pianist og arrangør Erlend Skomsvoll, bassist Sondre Meisfjord og trommeslager Håkon Mjåset Johansen dannet Come Shine. Da var alle 4 studenter på Jazzlinjen på NTNU i Trondheim.


Siden den gang har bandet utviklet seg til å bli «…noe av det hippeste og mest originale kollektiv som finnes både innen- og utenfor våre egne grenser når det gjelder å tolke standardmateriale fra ymse sjangre.» for å sitere Tor Hammerø i hans anmeldelse av bandets siste plate Norwegian Caravan i bloggen Tor de Jazz i september 2016.
Bandet gjennomsyres av en spilleglede, originalitet og kreativitet i uttrykk og musikalsk tilnærming som få andre kan oppvise maken til. I 2002 fikk Come Shine Spellemannprisen for platen Do Do That Voodoo.

Velkommen Hos Naboen 31. januar dør åpner klokka 20:00! (konsertstart kl 21:00) Forhåndsbestilte billetter prioriteres.

 

Earlier Event: January 27
JazzBrunch med Grundetjern trio
Later Event: February 14
Sonny Rollins Tribute + Jam session