Back to All Events

Bernt Moen solo, Iveland/Aadland, SAH

  • TEATERET 2 Kongens gate Kristiansand, Vest-Agder, 4610 Norway (map)

DAG 2 i samarbeid med Universitetet i Agder:

20:00 Bernt Moen solo
20:45 Kari Iveland / Øystein Heide Aadland
21:30 SAH

Bernt Moen ble født i Kristiansand. Han har vært involvert i en rekke metal-band, og er nå førsteamanuensis i utøvende rytmisk piano ved Universitetet i Agder,[3] ved siden av sin karriere som utøver. Han har sin utdannelse fra Musicians Institute i Los Angeles, California, Norges musikkhøgskole i Oslo og Berklee College of Music, og har jobbet som pianolærer i en rekke institusjoner.

I sitt eget studio ("Med adgang Steinway"), med sitt eget opptaksutstyr og egen etikett (BAM Poster), har han gitt ut sin debut i 2011, med tre studioalbum, Closure med innspillinger fra perioden 2006-10, sammen med Fredrik Sahlander (bass) og Trygve Tambs-Lychè (trommer), bortsett fra uptempo avalanche "FXG", der Geir Åge Johnsen tar vare på trommer. De to soloalbumene er innspilt januar (Vol.1) og en i mai (Vol.2). Repertoaret på begge er dominert av relativt korte improvisasjoner, ofte lyrisk, rolig og med svært bevisst bruk av pauser. Men begge er også fortsetter å vise en pianist med teknikk, inkludert lyd-terapi, som gjør ham i stand til å utnytte instrumentets sonic potensial av slanke tonevandringer til øredøvende crescendi med sin raske fingre.

-------------------
Kari Iveland

Kari Iveland er en norsk vokalist, låtskriver og tekstforfatter.[1] Hun har flere ugivelser bak seg som artist og låtskriver og har også jobbet som frilans sanger siden 1985, som korist på plater, turneer, jingler, reklamer og filmer, samt skrevet sangtekster og låter for flere norske artister. Hun har også bidratt som vokalist på utgivelser som «Avslutningen» av Ole Paus og «Noen ganger er det ålreit» av Odd Børretzen og Lars Martin Myhre.
Med seg har hun pianist Øystein Heide Aadland.

-------------------
SAH
SAH! ær en trio som spelar musik i genren jazz/fusion/blues. Bandet startades som en del av Fredrik Sahlanders doktorgrad vid UiA. Trion består av Fredrik Sahlander (Bass), Bernt Moen (Key) och Torstein Lofthus eller Kirk Covington (Drums). Vid denna konsert är supertalangen Andreas Skorpe Sjøen trumslagare i trion. Trion är relativt ny men har producerat mycket på kort tid och blivit gott mottagen av sin publik. Denna konsert är en försmak på liveskivan som släpps under 2019. 

GRATIS!

Later Event: September 26
Joni Mitchell tribute + jam