Back to All Events

Rolf Kristensen + The Tronosonic Experience på Teateret

  • TEATERET Kongens gate 2 Kristiansand Norway (map)

Vi inviterer til to dager med gratiskonserter i forbindelse med forskningsdagene på Universitetet i Agder. 
Dag 1: DOBBELKONSERT


Rolf Kristensen har akkurat spilt inn sitt andre soloalbum som blir gitt ut i disse dager på Losen Records. Kristensen har sitt daglige virke som pedagog ved Universitetet i Agder, og har hatt en sentral rolle i oppbygginga av det rytmiske miljøet ved universitetet. En rekke av landets mest sentrale gitarister har studert hos Kristensen. Han har også jobbet som gitar- og ensemblelærer ved the University og Southern California i Los Angeles.

Som gitarist har han jobbet med en rekke band og artister i mange sjangre, som bl.a. Secret Garden, Ketil Bjørnstad, Ole Paus, Annbjørg Lien, Hilde Hefte, Hanne Boel osv, og har som studiomusiker medvirket på rundt 100 album.

Musikken på ”Timelines” er gitarbasert, melodiøs og fengende, og beveger seg innenfor et utvidet jazzlandskap med fordomsfri bruk av elementer fra rock, world, electronica, pop og klassisk musikk.

Besetning:

Rolf Kristensen – gitarer, Bendik Hofseth - sax, Bernt Moen - piano, Jango Nilsen - trommer, Håvard Henriksen – bass, Idar Eliassen Pedersen – trompet, Niclas Pedersen – barytonsax, Auver Gaaren – tangenter/elektronikk

http://www.losenrecords.no/release/tba-4
LEGENDE!
-----------------------------------

The Tronosonic Experience:
Bandet spiller musikk som er komponert av Per Harald Ottesen, og musikken kan gjerne kalles for ”avant-rock”. Musikken befinner seg i krysningspunktet mellom avantgarde-jazz, punk-jazz, progressiv hardrock og soundscapes. 
Bandet har akkurat spilt inn sitt andre album på Ocean Sound Recordings, og drar i slutten av september til Japan på turné.
Forvent tunge riff blandet med høy energi og kaos.
https://www.youtube.com/watch?v=2BoNcSd6F9k

Per Harald Ottesen - bass
Ole Jørgen Bardal - saksofon
Jango - trommer
Øyvind Nypan gitar

VELKOMMEN!

Arrangementet er GRATIS!

Earlier Event: September 17
Knut Riisnæs Kvartett
Later Event: September 19
Bernt Moen solo, Iveland/Aadland, SAH