Back to All Events

Becca Stevens

BOOM!

-Winner of “Best Rising-Star Female Vocalist 2017”
Downbeat Magazine, June 2017-
---------------------------------

Vi er i ekstase over at selveste Becca Stevens kommer til Kristiansand Jazzvesen i høst!!

Hennes enestående brede erfaring som jazzvokalist og samarbeidspartner på den amerikanske jazzscenen, står virkelig i en klasse for seg selv. Deltakelse på platene til fremragende komponister og musikere som Billy Childs, Jeremy Pelt, Esperanza Spalding, Ambrose Akinmusire, Brad Mehldau, Taylor Eigsti, Jose James og David Crosby - totalt tjueto utgivelser i løpet av ti år, vitner om en bredde og evne til å gå inn i et hvert musikalsk utrykk fra standards til pop. De siste årene har hun også dukket opp som gjestevokalist på Snarky Puppys Family Diner, og dannet en duo med vidunderbarnet Jacob Collier. Noe som har gjort henne ytterligere kjent også hos publikum i Europa.

Det er allikevel som artist og låtskriver i eget navn Stevens imponerer mest. Gjennom fire album i eget navn har Stevens rendyrket et personlig artistisk utrykk hvor jazz og amerikansk folk blandes med pop - og med sterke tekster. Stevens roses også av kritikerne for sitt gitar- og mandolin-spill, og som sanger og låtskriver sammenlignes hun stadig oftere med Joni Mitchell.

https://youtu.be/Bref7JGITws

Medlemmer kr 250,- / ordinær kr. 350,-

VELKOMMEN!

Earlier Event: October 22
Per Mathisen kvartett feat. Gary Novak
Later Event: November 13
Kristin Asbjørnsen - Traces of You