Back to All Events

Kristin Asbjørnsen - Traces of You

Høsten ble plutselig lysere!

Kristin Asbjørnsen kommer til byen og kaster lys over oss denne novemberkvelden.

Kristin utgav sitt album “Traces Of You” i 2018 til strålende omtaler både i Norge og internasjonalt.
Sangene åpner nytt terreng i Kristins mangefasetterte univers. Med sterk meloditeft og poetisk lyrikk veves gitarer, vestafrikansk kora og stemmer sammen i et særdeles vakkert og meditativt lydlandskap. Musikken bærer avtrykk fra vestafrikansk musikk, vuggesanger og kontemplativ, nordisk jazz.
Albumet tar utgangspunkt i sanger fra Kristins bestillingsverk “Traces of You” for Global Oslo Music i 2016, med fremføringer bla under Olavsfestdagene, Oslo World Music Festival og Vossajazz.
Sildrende afrikanske ornameneter står i lekende dialog med et klangfylt gitarunivers. Kristins lyrikk er oversatt til vestafrikansk mandinka, i berørende samsang med Suntou. Sangene er som váre fornemmelser; om livsavtrykk, nærvær og kjærlighetens omdannelser.
Utgivelsen ble etterfulgt av konserter i Norge, Tyskland, Italia og Spania, og nye konserter står for tur i Europa våren 2019.
Kristin Asbjørnsen er en av de mest originale stemmene i norsk musikk, og det er alltid en stor opplevelse å høre henne på scenen. Det er duket for en unik konsertopplevelse med Kristin og hennes to eminente musikere.
Albumet “Traces of You” var første utgivelse på den nyetablerte labelen Global Sonics, eid av kurator og konsertarrangør Global Oslo Music. Global Sonics spesialiserer seg i nye kreative møter mellom kunstnere fra hele verden. Albumet ble utgitt internasjonalt, i samarbeid med Rough Trade/Øra Musikk.

https://open.spotify.com/album/1aRU9hcLeE5smscOah9L9O?si=upJNk3ZERmmJudrLudsmPA

Kristin Asbjørnsen – vokal
Olav Torget – gitarer & vokal
Suntou Susso – kora & vokal

Velkommen!

Medlemmer kr 150,- / ordinær kr. 250,-

Earlier Event: October 31
Becca Stevens
Later Event: November 20
Tribute + jam