Back to All Events

Shaun Martin trio

  • Kilden 2 Sjølystveien Vest-Agder, 4610 Norge (map)

Kristiansand Jazzvesen og Kilden Kultur har gleden av å presentere for første gang i Skandinavia:

Shaun Martin trio

Etter å ha vært en dyktig og etterspurt grammyvinnende musiker for artister som Snarky Puppy, Erykah Badu, Chaka Chan, Kirk Franklin, Guru`s Jazzamatazz fant pianisten Shaun Martin etter en syv år lang prosess tid til å lage sin første soloutgivelse «7 Summers» i 2015 til flotte kritikker.

Inspirert av suksessen som soloartist slapp Shaun Martin ny plate «Focus» i fjor, denne gang i trioformat hvor han henter inspirasjon fra de største som Bill Evans, Oscar Peterson, Keith Jarrett. Publikum kan forvente både Martin`s egne låter samt noen standardlåter fremført av en meget dyktig og samspilt trio.

Medvirkende:
Shaun Martin – flygel/tangenter
Matthew Ramsey – bass
Mike Mitchell – trommer

Earlier Event: March 20
Women in jazz + jam
Later Event: April 8
Inger Marie Gundersen