Back to All Events

Harpret Bansal Band

  • Kristiansand Jazzvesen Palle Rosenkrantz gate 20 Kristiansand S (map)

30. April inviterer Ny Musikk Kristiansand og Kristiansand Jazzvesen til konsert med Harpret Bansal Band!

Spellemannsprisnominerte Harpreet Bansal er en norsk-indisk fiolinist og komponist som har høstet stor internasjonal anerkjennelse for sin dypt personlige tolkning av den indiske raga-tradisjonen. I mai 2018 kom hun ut med sin andre plate, Samaya (Jazzland Recordings), som er nominert til Spellemannsprisen i åpen klasse 2018. Harpreet mottok arbeidsstipend for yngre kunstnere 2012-2015 og Komponistenes vederlagsfonds arbeidsstipend 2017. Hun er for tiden kunststipendiat på Norges Musikkhøgskole.
I Harpreet Bansal Band har hun samlet et knippe av sine absolutte favorittmusikere, en fargerik og dynamisk blanding av sterke musikalske personligheter som tilfører ragaen nye dimensjoner med elementer fra bl.a. jazz, impro og persisk musikk. Harpreet og bandet skaper sammen et musikalsk uttrykk som veksler mellom meditative landskap og virtuos lekenhet, improvisert spontanitet og høy presisjon.

Harpreet Bansal Band er:
Harpreet Bansal – fiolin
Andreas Bratlie – tablas, perk. Adrian Fiskum Myhr – kontrabass Vojtech Prochazka – harmonium
Javid Afsari Rad – santur

Billetter:
ordinær 200,-
medlem Jazzvesen og Ny musikk: 100,-

Earlier Event: April 24
En hyllest til norsk jazz
Later Event: May 7
Jazz jam