Back to All Events

Inger Marie Gundersen

  • Hos Naboen 19A Markens gate Vest-Agder, 4611 Norge (map)

Arendals jazzdronning inntar Kristiansand!

Vokalist Inger Marie Gundersen gav sommeren 2018 ut sitt 5. album med releasekonsert for fullt hus på Canal Street-festivalen i hjembyen Arendal. Platen som har fått tittelen «Feels like home”, ble utgitt på det danske plateselskapet Stunt records/Sundance Music til svært gode kritikker.

Terje Mosnes skrev bl.a. dette i sin anmeldelse av platen på jazzinorge.no:
«… Med suverene fortolkninger av 10 langsomme låter tilbyr albumet gang på gang balladekunst på eksepsjonelt nivå, øyeblikk der utsøkt sang, ditto instrumentalledsagelse og upåklagelig melodi/tekst-kvalitet går opp i en høyere enhet…»

Inger Marie har føttene godt plantet i melodiøs jazz, med et lydbilde som blander seg med pop. Hun tolker og formidler repertoaret hun velger med originalitet og særpreg.

Siden 2005 har Inger Marie turnert og gitt konserter både her hjemme, i Europa og ikke minst i Asia. Hun har bl.a. gjort flere turneer i Japan og til sammen 20 konsert-turneer i Sør-Korea hvor hun har en høy stjerne. For mange i Norge er hun ikke like godt kjent. Det er grunn til å anta at den nye platen og de 8 konsertene på hennes Sørnorsk jazzsenter-turné i Agder og Telemark 04. – 11. april vil bidra til å endre på det!  

Inger Marie Gundersen - vokal 
Jarle Vespestad – trommer,
Audun Ramo - bass
Rasmus Solem - piano, synth
Per Willy Aaserud – trompet
Kristian Frostad – gitar

Earlier Event: March 27
Shaun Martin trio
Later Event: April 24
En hyllest til norsk jazz