Back to All Events

Audun Trio

  • Hos Naboen 19A Markens gate Vest-Agder, 4611 Norge (map)

Et vennskapelig og personlig møte med tre musikere er det du kan forvente på en konsert med Audun trio. Musikken tar utgangspunkt i Auduns komposisjoner og felles improvisasjon. Musikerne utforsker rommet mellom det komponerte og det uutforskede landskapet. Enkle ideer danner grunnlaget for musiseringen. Resultatet er friskt og eget.

Trioen har sitt utspring fra Norges Musikkhøgskole og har siden oppstarten i 2015 rukket å spille på DølaJazz, Moldejazz samt turnere store deler av Sør-Norge. Debutalbumet «Rondane» ble gitt ut 1. desember 2017 på Losen Records til strålende kritikker.

Salt Peanuts:

«Ei ytterst overraskende og fin plate fra tre av Norges kommende, store jazzmusikere»

http://salt-peanuts.eu/record/audun-trio/

Dagbladet: Fredrik Wandrup – Fjellstø debut på Losen Records fra den den raffinerte Audun Trio

«Audun Trio består av Audun Barsten Johnsen på piano, Håkon Norby Bjørgo på bass og Magnus Sefaniassen Eide på trommer. Plata «Rondane» innledes med den lounge-sjarmerende «Present Joy» og etterfølges av pianotoner så lette og lyse at de kunne vært snøfnugg som stiger mot himmelen i stedet for å falle. Umerkelig øker intensiteten, uten at flyten og den melodiøse driven som smyger seg ut av tonene fortaper seg. Midt oppi det hele reiser låta «Rondane» seg mot horisonten, som en ruvende, musikalsk bauta.»

All About Jazz:

“Rondane is the kind of debut that sounds almost too accomplished and self-assured to be a debut. Its theme certainly doesn't hurt: the album is named after a Norwegian national park, and the picturesque quality can't help but enhance such an endeavor in anyone's hands. Credit where credit's due, though—this young trio sounds sharp and versatile enough to spin beautiful ear candy out of anything they tackle.”

Earlier Event: May 7
Jazz jam
Later Event: August 21
Schack/Bernstein/Nygård